Groepsaccommodatie-gehandicapten

Groepsaccommodatie voor gehandicapten/mindervaliden

De Putse Hoeve***** is een luxe groepsaccommodatie in een fraaie landelijke omgeving met grote steden en attracties op korte afstand en goed bereikbaar. Deze groepsaccommodatie is uitermate geschikt voor een verblijf voor een aangepaste vakantie voor gehandicapten. Er zijn vele hulp middelen om de zorgvakantie van deze mindervaliden tot een succes te maken.

Aangepaste vakantie voor gehandicapten

In deze aangepaste groepsaccommodatie voor gehandicapten  kunt u tijdens uw vakantie genieten van absolute privacy: er is altijd maar één groep gelijktijdig aanwezig in deze duurzaam gecertificeerde groepaccommodatie waar maatschappelijk verantwoord ondernemen al jaren tor de normaalste zaak van de wereld behoort.

Wat biedt de groepsaccommodatie voor mindervaliden?

Zo treft uw zorgvakantie groep binnen in de aangepaste groepsaccommodatie aan: een drietal zalen, een recreatiezaal met o.a. bar, TV hoek, piano, open haard, leren banken (ruim 120 m2) een eetzaal / restaurant en een extra zaal voor activiteiten en / of vergaderingen. Verder 22 slaapkamers met eigen sanitair (waarvan de helft aangepast voor mensen met een beperking). Ook zijn er 2 goed ingerichte keukens (1 keuken voor groep die op basis vangalf- of volpension verblijven; de andere keuken voor groep die op basis van zelfverzorging verblijven).

Buiten treffen zorggroepen aan: een (gedeeltelijk) overdekt terras met goed meubilair; jeu de boulesbaan; kleine kinderboerderij met ezels en kippen, sportveldje en ligweide.

Of u nu op zoek bent voor een vakantie met zorg met een zorggroep uit een instelling voor mensen met een geestelijke beperking of een aangepaste vakantie in een aangepaste groepsaccommodatie met deelnemers met een lichamelijke beperking: bij De Putse Hoeve kunt u terecht voor een vakantie met zorg op maat.

Zie voor meer informatie ook over aanwezige hulpmiddelen:https://www.deputsehoeve.nl/verblijf-met-zorggroep/informatie.

Wilt u weten wanneer u met uw groep voor een zorg vakantie of vakantie met gehandicapten terecht kunt?

Kijk in de rubriek: beschikbaarheid

Het feit dat u de moeite heeft genomen om op onze website te zoeken naar mogelijkheden voor een verblijf met een zorggroep, zouden wij graag omzetten naar: ontmoet De Putse Hoeve***** op de contactpagina uw vragen met ons te delen of nog beter een afspraak te maken voor een geheel vrijblijvend bezoek aan

De Putse Hoeve***** op de Puttendijk 15 – 5571LR te Bergeijk.

U kunt natuurlijk ook even bellen en de afspraak meteen vastleggen: 0031 (0)497 571032.

 

gedeeltelijk overdekt terras

gedeeltelijk overdekt terras

buiten activiteit zorggroep

buiten activiteit zorggroep

aangepaste slaapkamer

aangepaste slaapkamer