Vakantie voor mensen met lichamelijke beperking

Vakantie voor mensen met lichamelijke beperking.

Wilt u zorgeloos met uw groep die een aangepaste zorgvakantie wil houden op pad in Nederland, dan is De Putse Hoeve de groepsaccommodatie die u veel te bieden heeft. De Putse Hoeve***** is een luxe aangepaste groepsaccommodatie in een fraaie landelijke omgeving met grote steden en attracties op korte afstand en goed bereikbaar. Mensen met een lichamelijke beperking kunnen goed terecht in onze hiervoor aangepaste groepsaccommodatie.

Zorgvakantie in een aangepaste groepsaccommodatie

In deze aangepaste groepsaccommodatie kunt u tijdens uw zorgvakantie voor mensen met lichamelijke beperking genieten van absolute privacy: er is altijd maar één groep gelijktijdig aanwezig in deze duurzaam gecertificeerde accommodatie waar maatschappelijk verantwoord ondernemen al jaren tor de normaalste zaak van de wereld behoort. U zult versteld staan van deze groepsaccommodatie biedt voor mensen met een beperking.

Groepsaccommodatie gehandicapten

Zo treft uw groep gehandicapten die een zorgvakantie voor mensen met lichamelijke beperking wil, binnen in de accommodatie aan: een drietal zalen: recreatiezaal met o.a. bar, TV hoek, piano, open haard, leren banken (ruim 120 m2) een eetzaal / restaurant en een extra zaal voor activiteiten en / of vergaderingen. Verder 22 slaapkamers met eigen sanitair (waarvan de helft aangepast voor mensen met een beperking). Ook zijn er 2 goed ingerichte keukens (1 keuken voor groep die op basis van half- of volpension verblijven; de andere keuken voor groep die op basis van zelfverzorging verblijven).

Groepsaccommodatie mindervaliden

Buiten treft uw groep minder validen aan: een (gedeeltelijk) overdekt terras met goed meubilair; jeu de boulesbaan; kleine kinderboerderij met ezels en kippen, sportveldje en ligweide. Of u nu op zoek bent voor een aangepaste vakantie met zorg met een groep uit een instelling voor mensen met een geestelijke beperking of een aangepaste vakantie in een aangepaste groepsaccommodatie met minder valide deelnemers bij De Putse Hoeve kunt u terecht voor een vakantie met zorg op maat.

Zie voor meer informatie ook over aanwezige hulpmiddelen: https://www.deputsehoeve.nl/verblijf-met-zorggroep/informatie.

Wilt u weten wanner u met uw groep voor een vakantie voor mensen met een lichamelijke beperking terecht kunt?

Kijk in de rubriek: beschikbaarheid

Het feit dat u de moeite heeft genomen om op onze website te zoeken naar mogelijkheden voor een verblijf met een zorggroep, zouden wij graag omzetten naar: ontmoet De Putse Hoeve***** op de contactpagina uw vragen met ons te delen of nog beter een afspraak te maken voor een geheel vrijblijvend bezoek aan

De Putse Hoeve***** op de Puttendijk 15 – 5571LR te Bergeijk.

U kunt natuurlijk ook even bellen en de afspraak meteen vastleggen: 0031 (0)497 571032.

 

knuffelen met een ezel vanuit de rolstoel

knuffelen met een ezel vanuit de rolstoel

IMG_0653

aangepaste slaapkamer

aangepaste slaapkamer