Weekendje weg

Er zijn veel redenen te bedenken om eens met een groep een recreatief verblijf bij groepsaccommodatie De Putse Hoeve***** te boeken. Wat te denken van een familiereünie, de 65e, 75e of 80e verjaardag van een familielid, een 25, 40 of 50-jarig huwelijksfeest. Een leuk weekendje weg met z’n allen!

Ook voor een originele manier om uw bruiloft te vieren kunt u bij ons terecht.

Is het tijd voor een weekendje weg of een andere ‘korte’ vakantie met bijv. uw vriendengroep, wandel- fiets- of bridgeclub waar al zo lang over gepraat wordt, dan zoekt u een accommodatie met de benodigde voorzieningen en privacy.

ook zeer geschikt voor fietsere en mountainbikes

ook zeer geschikt voor fietsers en mountainbikers

Ook een korte vakantie met een familie- vrienden- of seniorengroep is een fantastische onderbreking van het jaar. De Putse Hoeve biedt u absolute privacy voor uw groep door uw eigen eetkamer/restaurant, uw eigen bar en recreatiezaal, uw eigen (vergader)zaal, uw 22 slaapkamers met eigen sanitair, uw eigen terras en buitenterrein met jeu de boulesbaan, beachvolleybalveld, speelveld, speeltoestel, tafeltennistafel en trampoline.

Week

Een vakantieweek in De Putse Hoeve is voor vele groepen ook een juiste keuze. Of u nu met familie, vrienden, vereniging of een club op vakantie gaat, vanuit de Putse Hoeve is van alles mogelijk in binnen- en buitenland.

De natuur biedt wandelaars en fietsers unieke mogelijkheden. Attractieparken liggen binnen handbereik, interessante steden en dorpen op korte afstand. Uw privacy is gegarandeerd, de gehele accommodatie met buitenterrein is voor uw groep gereserveerd.

speeltoestel

speeltoestel

Wilt u snel weten wanneer u terecht kunt? Bekijk de pagina beschikbaarheid.

Het feit dat u de moeite heeft genomen om op onze website te zoeken naar mogelijkheden voor een verblijf in een luxe groepsaccommodatie, zouden wij graag omzetten naar: ontmoet De Putse Hoeve***** door op de contactpagina uw vragen met ons te delen of nog beter een afspraak te maken voor een geheel vrijblijvend bezoek aan De Putse Hoeve***** – Puttendijk 15 – 5571LR te Bergeijk.

U kunt natuurlijk ook even bellen en de afspraak meteen vastleggen: 0031 (0)497 571032

 

 

Een recreatiezaal/dagverblijf met een gezellige bar met een geluidsinstallatie, een piano, een TV hoek met leren banken en een sfeervolle open haard.
Nieuwe serrekamer van 80 m2. Gebouwd in juni 2020. Fijne overkapping die door middel van glazen wanden kan worden gesloten.
Voor de maaltijden staat u een aparte fraaie eetkamer/restaurant ter beschikking.
Totaal 46 bedden verdeeld over 22 slaapkamers.
22 slaapkamers met eigen badkamer.
Een unieke ecologisch / duurzaam gebouwde (vergader)zaal op de verdieping met uitzicht over de landerijen.
Een buitenterrein met een jeu de boulesbaan, een trampoline, tafeltennistafel, een speeltoestel, een beach volleybalveld en een trapveldje.
Een kleine kinderboerderij met een tweetal ezels.
Gratis draadloos internet.
Eigen parkeerplaats (ook voor touringcar).
Oplaadpunt voor elektrische auto aanwezig.