Zorgvakantie

Aangepaste vakantie op groepsaccommodatie De Putse Hoeve

Wilt u zorgeloos met uw zorggroep van een aangepaste zorgvakantie genieten? De Putse Hoeve***** is een luxe groepsaccommodatie  in een fraaie landelijke omgeving met grote steden en attracties op korte afstand en goed bereikbaar. In deze groepsaccommodatie kunt u tijdens uw aangepaste vakantie  genieten van absolute privacy: er is altijd maar één groep gelijktijdig aanwezig in deze duurzaam gecertificeerde groepsaccommodatie waar maatschappelijk verantwoord ondernemen al jaren tot de normaalste zaak van de wereld behoort.

Groepsaccommodatie voor vakantie’s voor gehandicapten.

Een zorgvakantie voor mensen met een beperking. In de volksmond spreken we van een gehandicapten vakantie. Deze aangepaste vakantie voor gehandicapten geldt  zowel voor vakanties voor mensen die lichamelijk gehandicapt zijn en voor mensen die geestelijk gehandicapt zijn.  Ook voor gehandicapte kinderen die gebruik willen maken van zorgvakanties is de Putse Hoeve een perfecte groepsaccommodatie.

Zorgvakantie met zorg voor ouderen.

Groepsaccommodatie De Putse Hoeve is prima geschikt voor een vakantie met zorg. Dementerende ouderen met zorg zijn van harte welkom. Onze groepsaccommodatie leent zich prima voor een ontspannen zorgvakantie voor deze groep mensen. Vakanties met zorg in een natuurlijke en rustige omgeving. De Putse Hoeve ontzorgt u tijdens uw zorgvakantie.

Wat biedt De Putse Hoeve voor uw zorgvakantie?

Wat is er allemaal te vinden in de groepsaccommodaties voor uw zorgvakantie: een drietal zalen: recreatiezaal met o.a. bar, TV hoek, piano, open haard, leren banken (ruim 120 m2) een eetzaal / restaurant en een extra zaal voor activiteiten en / of vergaderingen. Verder 22 slaapkamers met eigen sanitair (waarvan de helft aangepast voor mensen met een beperking). Ook zijn er 2 goed ingerichte keukens (1 keuken voor groep die op basis vangalf- of volpension verblijven; de andere keuken voor groep die op basis van zelfverzorging verblijven).

Buiten treft uw zorgvakantie groep aan: een (gedeeltelijk) overdekt terras met goed meubilair; jeu de boulesbaan; kleine kinderboerderij met ezels en kippen, sportveldje en ligweide.

Of u nu op zoek bent voor een vakantie met zorg met  een zorggroep uit een instelling voor mensen met een geestelijke beperking of een aangepaste vakantie in een aangepaste groepsaccommodatie met deelnemers met een lichamelijke beperking: bij De Putse Hoeve kunt u terecht voor een vakantie met zorg op maat.

Zie voor meer informatie ook over aanwezige hulpmiddelen: https://www.deputsehoeve.nl/verblijf-met-zorggroep/informatie.

Wilt u weten wanneer u met uw groep voor een zorg vakantie of vakantie met gehandicapten terecht kunt?

Kijk in de rubriek: beschikbaarheid

Het feit dat u de moeite heeft genomen om op onze website te zoeken naar mogelijkheden voor een verblijf met een zorggroep, zouden wij graag omzetten naar: ontmoet De Putse Hoeve***** door op de contactpagina uw vragen met ons te delen of nog beter een afspraak te maken voor een geheel vrijblijvend bezoek aan De Putse Hoeve***** – Puttendijk 15 – 5571LR te Bergeijk.

U kunt natuurlijk ook even bellen en de afspraak meteen vastleggen: 0031 (0)497 571032.

buiten activiteit zorggroep

buiten activiteit zorgvakantie groep

slaapkamer zorggroep

slaapkamer zorgvakantie groep