Verblijf met een zorggroep

Weekend

Voor groepen die tijdens hun weekendje weg wat meer eisen stellen aan de toegankelijkheid van een accommodatie vanwege hun leeftijd, of hun (lichamelijke) beperking heeft groepsaccommodatie De Putse Hoeve heel veel voorzieningen in huis. Families waar mensen met een beperking deel vanuit maken en met bewoners van instellingen, of van een GVT kunnen in De Putse Hoeve uitermate goed terecht voor een aangepast verblijf met een zorggroep.

Midweek

Bij zorggroepen die een midweek in De Putse Hoeve in de Brabantse Kempen verblijven, zien wij erg vaak groepen uit verpleeghuizen, verzorgingshuizen en instellingen vanwege het hoge voorzieningen niveau, gekoppeld aan absolute privacy en een veilige omgeving. Ook de arrangementen met programma en excursie worden zeer op prijs gesteld. De groepsleiding kan zich concentreren op de deelnemers terwijl het programma / excursies grotendeels worden verzorgd door De Putse Hoeve, nadat de groep een keuze heeft gemaakt uit de vele mogelijkheden.

buiten activiteit zorggroep

buiten activiteit zorggroep

Week

Voor organisaties die vakantieweken voor een zorggroep organiseren, voor mensen met een beperking of hoge leeftijd heeft de Putse Hoeve veel te bieden. Zowel op het gebied van inrichting van de accommodatie als ook wat betreft recreatieve activiteiten in de omgeving.

Het voorzieningen niveau is zo hoog dat De Putse Hoeve momenteel als voorbeeldbedrijf voor Zorg en Recreatie fungeert. Ook is De Putse Hoeve een erkend NBAV lid (Nederlandse Brancheorganisatie voor Aangepaste Vakanties).

De Putse Hoeve: GOED – GEZELLIG – GASTVRIJ: BRABANTS

Wilt u snel weten wanneer wij uw groep kunnen ontvangen? kijk op de pagina beschikbaarheid.

Het feit dat u de moeite heeft genomen om op onze website te zoeken naar mogelijkheden voor een verblijf met uw zorggroep in een  aangepaste groepsaccommodatie, zouden wij graag omzetten naar: ontmoet De Putse Hoeve***** door op de contactpagina uw vragen met ons te delen of nog beter een afspraak te maken voor een geheel vrijblijvend bezoek aan De Putse Hoeve***** – Puttendijk 15 – 5571 LR te Bergeijk.

U kunt natuurlijk ook even bellen en de afspraak meteen vastleggen: 0031 (0)497 571032.

Een recreatiezaal/dagverblijf met een gezellige bar met een geluidsinstallatie, een piano, een TV hoek met leren banken en een sfeervolle open haard
Nieuwe serrekamer van 80 m2. Gebouwd in juni 2020. Fijne overkapping die door middel van glazen wanden kan worden gesloten.
Altijd maar één groep in de accommodatie, complete privacy voor uw groep.
Een kleine kinderboerderij met een tweetal ezels.
Eigen parkeerplaats (ook voor touringcar).
22 slaapkamers met eigen badkamer.
Arrangementen met excursies beschikbaar.
Een buitenterrein met een jeu de boulesbaan, een trampoline, tafeltennistafel, een speeltoestel, een beach volleybalveld en een trapveldje.
Het buitenterrein is geheel af te sluiten voor uw groep.
Gratis draadloos netwerk.
Oplaadpunt voor elektrische auto's.